Werkboek

Werkboek Ik leer leren

In het werkboek ‘Ik leer leren’ worden dezelfde onderwerpen beschreven die in de training ‘Ik leer leren’ aan de orde komen. Er staan veel tips in over de aanpak bij concentratieproblemen, faalangst, motivatie en plannen van huiswerk. Daarnaast zijn er voor ieder mogelijk probleemgebied oefeningen en testen om te ontdekken hoe je kind leert en op welke manier je kind leren het meest handig kan aanpakken.

Na ieder onderwerp is er ruimte voor het invullen van een actieplan zodat er ook echt een aanpak komt die kans van slagen heeft. In de training wordt hier met name aandacht aan besteed. Ook aan ontspanning is gedacht zodat je kind leert over inspannen en ontspannen.

Voor ouders is het werkboek een prachtig instrument om samen met hun kind ontdekkingen te doen over leren waarmee ze tegelijkertijd hun kind ondersteunen.

Afbeeldingen werkboek Ik leer leren

De onderstaande afbeeldingen geven een indruk van het werkboek ‘Ik leer leren’

Pag-19 werkboek ik leer leren
pag-25 werkboek ik leer leren
pag-27 werkboek ik leer leren
pag-34 werkboek ik leer leren
pag-37 werkboek ik leer leren
pag-45 werkboek ik leer leren

Bestellen werkboek Ik leer leren

Het werkboekwerkboek ‘Ik leer leren’ met 54 pagina’s tips, testen,
weetjes en oefeningen om slimmer te leren leren is online te bestellen bij BOL.com.

Dit werkboek is voor €36,65 via praktijk Hoe-zo leren te bestellen  en ontvangt u hierbij nog enkele adviezen.  Bij de training Ik leer leren is het werkboek inbegrepen. Neem voor het werkboek contact met mij op.

Terug naar: Ik leer leren