Klant vertelt

Berichten van cursisten

Beschrijf jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
Deze berichten box is enkel bedoeld voor ervaringen van cursisten. Overige berichten kunnen hier niet geplaatst worden.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
38 berichten.
Mayke heeft geschreven op 18 februari 2020 om 19:24
Onze zoon van 9 jaar liep op school telkens tegen onbegrip en gebrek aan de juiste begeleiding in het leren aan. Ruim twee jaar geleden zijn we aan een zoektocht begonnen naar inzicht in de knelpunten waar hij tegen aan liep en hoe hij hierbij geholpen kon worden. Allerlei testen wezen niets bijzonders uit, waardoor er geen kant en klare oplossing was om hem verder te helpen in het leren op school. Thuis merkten we gaandeweg al dat bijvoorbeeld afbeeldingen en een bord voor planning van bepaalde momenten hem ondersteuning in het onthouden aanboden. Door de vele gesprekken op school kwamen we eind vorig jaar terecht bij Claudy. Wat een verademing was dit voor onze zoon!!! Eindelijk iemand die hem begreep en hem kon helpen bij zíjn manier van leren en denken!!! Hij was meteen fan van Claudy. Voor mij werd alles opeen helder door de uitleg van Claudy over wat ze zag en merkte aan hem en vielen er een heleboel puzzelstukjes op hun plek. Door haar didactische achtergrond kon Claudy ook gemakkelijk allerlei tips voor op school meegeven, waardoor onze zoon met sprongen vooruit ging in zijn zelfstandigheid en in zijn zelfvertrouwen. Het waren telkens de kleine tips en opdrachtjes die hem steun boden voor alles op en buiten school. We zijn Claudy enorm dankbaar voor alle hulp en voor de kennismaking met deze bijzondere wereld en al zijn mogelijkheden voor onze zoon!!!
Cindy heeft geschreven op 10 februari 2020 om 09:39
Een leerling van onze school mocht met Claudy samenwerken, waardoor wij nieuwsgierig werden naar de methodiek achter het beelddenken. Claudy gaf een fijne uitleg aan ons team. De presentatie gaf duidelijk weer welke ondersteuning "beelddenkers" nodig hebben. En wat werkt voor een leerling, werkt vaak ook voor andere kinderen. Het is een echte aanrader voor andere teams.
Patrick uit Linne heeft geschreven op 3 februari 2020 om 15:41
Claudy werkt op onze school met twee leerlingen individueel. Dat bevalt ontzettend goed. Ze kan precies aansluiten bij de hulpvragen van beide leerlingen. Daarnaast heeft ze in het team van leerkrachten een presentatie verzorgd over de "ik leer anders denken"-methode. De team leden waren dolenthousiast over de kennis en de praktische toepassingen die ze ontvangen hebben. Ik merk in mijn functie dat Claudy gericht adviezen kan geven, zonder het mooier te maken dan dat het in werkelijkheid is. Prettig om mee te overleggen dus. Bedankt hiervoor tot nu toe en we hopen nog lang van je kennis en kunde te mogen profiteren.....
Véronique heeft geschreven op 12 december 2019 om 16:57
Door de wisselende resultaten op school kwam ik via mijn vriendin bij Claudy uit. Al meteen voelde het bij het eerste gesprek goed en binnen een hele korte tijd wist Claudy te achterhalen waar mijn dochter tegenaan liep. Heel goed om te zien hoe zij op een hele leuke, laagdrempelige manier mijn dochter heeft geholpen. Ook bood Claudy de juiste oefenstof aan om tussendoor zelf met mijn dochter te oefenen. Resultaat: mijn dochter leest nu erg graag, de resultaten zijn op taalgebied in een hele korte tijd omhoog gegaan en wat nog mooier is: mijn dochter heeft door Claudy veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik kan Claudy bij iedereen aanbevelen! O ja, mijn dochter vond dat je erg duidelijk uitleg geeft en...de pepermuntjes in jouw leuk, ingerichte ruimte waren ook heel erg lekker (moest ik van haar er echt bij schrijven). Bedankt voor jouw inzet en luisterend (whatsapp)-oor!
Bianca uit Echt heeft geschreven op 8 oktober 2019 om 20:52
Onze zoon heeft bij Claudy , "ik leer leren" gevolgd. Hij maakte zich zorgen over de hoeveelheid huiswerk op de middelbare school. Claudy heeft deze zorgen weggenomen door samen met hem een schema op te stellen. Hierin is alles opgenomen, ook zijn vrije tijd en sportmomenten. Door het schema werd het inzichtelijk en verdwenen ook de zorgen of het wel allemaal te combineren zou zijn. Dit heeft hem zeer goed geholpen. Daarnaast heeft hij door de gesprekken met Claudy ook meer inzicht gekregen in zijn eigen functioneren. Hierdoor kan hij nu veel beter zijn grenzen bepalen. En zit nu beter in zijn vel. Doordat wij steeds op de hoogte werden gehouden was het ook voor ons een zeer prettige en leerzame ervaring. Claudy, nogmaals bedankt.
Roxana uit Echt heeft geschreven op 3 oktober 2019 om 19:52
Na verschillende wegen al bewandelt te hebben kwamen we bij Claudy terecht. Er vielen heel veel puzzelstukjes op hun plek en de orde die in het koppie van onze zoon werd geschept gaf zoveel rust. Geweldig te zien met kleine tips en trucs rust in zijn drukke leventje te brengen Dankjewel Claudy
Susan uit Echt heeft geschreven op 25 juni 2019 om 09:08
Onze dochter van 10 heeft bij Claudy bijles gevolgd omdat haar Cito scores erg uiteenlopen. Al snel ontdekte Claudy dat ze een beelddenker is. Onze dochter kon aangeven wat ze moeilijk vond en daar ging Claudy mee aan de slag. Mijn dochter genoot van elke bijeenkomst. Ze kwam thuis met enthousiaste verhalen en hoe makkelijk, maar vooral hoe leuk leren kan zijn. Al na een paar lessen zijn haar toetsen in punten gestegen en haar Cito scores allemaal gestegen naar een 1 of 2 score. Wat ik zeer prettig heb ervaren bij Claudy is dat ze de ouders aangesloten houdt en dat het zelfvertrouwen van de kinderen groeit, door enthousiast en op een leuke manier, met positieve feedback de kinderen helpt. Dit in een zeer ontspannen manier en ruimte. De jongste dochter wil nu ook naar Claudy. Zeker na alle enthousiaste verhalen van haar grote zus. Claudy mijn complimenten en dankjewel voor je enorme toegevoegde waarde.
Karen uit Echt heeft geschreven op 12 mei 2019 om 12:53
Onze zoon heeft bij Claudy de cursus ik leer anders gevolgd. Al snel kon Claudy achterhalen dat onze zoon een beelddenker is. Claudy stelt je meteen op je gemak: zowel het kind, maar ook jou als ouders. Claudy legt alles uit op een duidelijke, vriendelijke manier. Je krijgt veel tips/handvaten waar je meteen mee aan de slag kan. Ook voor de leraren op de school van onze zoon werden handvaten op papier gezet. Het werkboek is duidelijk en goed werkbaar voor kind als voor de ouders. Onze zoon ging met een grote glimlach naar haar toe. En de glimlach was nog groter nadat er samen gewerkt was.
Nicole uit Echt heeft geschreven op 14 maart 2019 om 12:59
Onze jongste dochter heeft het traject ik leer anders gevolgd bij Claudy. Claudy wist al snel te achterhalen dat onze dochter een beelddenker is en heeft ons diverse handvaten gegeven om ervoor te zorgen dat onze dochter niet in paniek raakt als het niet lukt op de manier die ze op school aangereikt krijgt. Door de individuele coaching wist Claudy onze dochter op het gemak te stellen, tips en trucs te leren en te ondersteunen bij het gewoon kind kunnen zijn. Claudy, super! Ga vooral door.
Nicole uit Echt heeft geschreven op 14 maart 2019 om 12:55
Onze oudste dochter heeft de cursus ik leer leren gevolgd. Met veel passie, betrokkenheid en professionaliteit wist Claudy net die boodschap/tip te geven, waardoor het leren voor onze dochter nog makkelijker is geworden. Door persoonlijke aandacht weet Claudy het beste uit het kind naar boven te halen. Zowel kind als ouder super enthousiast. Ga vooral door Claudy!
Nicole uit Schalbruch (D) heeft geschreven op 23 februari 2019 om 19:31
Geweldig enthousiast om te ontdekken hoe een beelddenker echt denkt. Hoe simpel je met kleine dingen je kind kan helpen is echt geweldig. Met veel handvaten en tips op zak is mijn zoontje begonnen op de nieuwe school waar alles meteen goed werd opgepakt. Claudy super bedankt en ik raad iedereen claudy aan. Echt top !
Mieke heeft geschreven op 21 januari 2019 om 11:14
Beide kinderen zijn bij Claudy geweest voor de ik leer anders methode. Wat waren het leuke sessies en wat hebben ze veel geleerd. Met veel enthousiasme heeft Claudy met ze gewerkt. Zelf vind ik het heel belangrijk dat kinderen weten wat ze met hun hoofd kunnen. Nu maken ze zelf hun eigen spiekbriefjes in hun hoofd, die ze op school niet kunnen zien. In één woord het was; SUPER!!!
Esther uit Echt heeft geschreven op 13 december 2018 om 16:30
Voor onze dochter van 12 jaar waren wij op zoek naar een manier om leren gemakkelijker en leuker te maken. Dit hebben wij gevonden in de methode "Ik leer anders". Wat fijn om te ervaren dat ook onze dochter plezier in leren kan beleven met betere resultaten als gevolg. Dit alles onder de bezielende coaching van Claudy. Geduldig, Professioneel en met veel humor!
Judith uit Roermond heeft geschreven op 12 december 2018 om 14:41
Mijn zoon van 12 heeft de training “ik leer anders” bij Claudy gevolgd. Mijn zoon was altijd zo gefrustreerd als hij huiswerk had, voelde zich dom. Na de eerste keer bij Claudy kon hij het alfabet in 1 adem van achteren naar voren opzeggen. Vol verbazing zaten wij daar, hoe is dit mogelijk? Ik heb mijn zoon in een paar weken zien groeien, zijn zelfvertrouwen groeit nog elke dag. Claudy geeft je zoveel handvaten om beelddenkers de stof eigen te maken zodat leren leuk wordt. Claudy heeft écht aandacht voor je kind en ziet precies wat je kind nodig heeft! Bedankt Claudy!
Yvonne uit Stevensweert heeft geschreven op 4 december 2018 om 21:41
De cursus “Ik leer anders” heeft onze zoon én ons heel veel rust en inzicht gegeven. Claudy gaat heel ontspannen maar absoluut professioneel te werk. Onze zoon heeft geleerd hoe hij orde kan aanbrengen in zijn denkpatroon. En hoe hij alle informatie zelf weer terug kan halen en op de juiste manier kan verwerken. Het heeft hem echt “rust in zijn koppie” gebracht. Als ouders is het ook heel prettig om in te zien hoe (geniaal) en complex een kinderbrein kan werken. Zo begrijp je elkaar absoluut beter! Een echte aanrader!
Francis uit Melick heeft geschreven op 28 november 2018 om 20:52
Hoe zo leren, Claudy leert mijn beide kinderen 9 en 10 jaar op een zeer prettige manier om anders tegen zaken aan te kijken en te leren ermee om te gaan. Ze brengt het met veel positiviteit, humor en duidelijkheid over op hen beide. Wat zij erg prettig vinden is dat Claudy kijkt wat goed gaat en dit benadrukt op positieve manier . Hierdoor zijn ze nu erg gedreven om mindere zaken op te pakken. Ik kan haar echt aanbevelen.
Suzanne uit Echt heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 08:15
Claudy is enthousiast en heeft aandacht voor het individuele kind. Op een persoonlijke manier worden zaken aangepakt, dit is zowel voor de kinderen als de ouders zeer prettig. Na iedere training krijgen de ouders een terugkoppeling van de training. Het is erg fijn om op deze manier op hoogte gehouden te worden. De basis is gelegd in 5 training "Ik leer leren" nu moeten de kinderen zelf aan de slag met het in de praktijk brengen. Claudy bedankt, veel succes en we zullen je zeker aanbevelen bij andere ouders.
Ewa uit Echt heeft geschreven op 8 oktober 2018 om 19:05
Super blij en opgelucht, dit in het kort hoe wij het hebben ervaren. Heel goed geholpen bij het probleem waar wij tegenaan liepen. Persoonlijk, creatief, betrokken en vooral oplossingsgericht. Bedankt, Groetjes Ewa
© 2024 Hoe-zo leren